Vores arbejdsuge

Åbningstider


Mandag09:0017:00
Tirsdag09:0017:00
Onsdag09:0017:00
Torsdag09:0019:00
Fredag09:0017:00
Lørdag08:0013:00
SøndagLukketLukket
Følg os

Særlige åbningstider


Hos HAIRbyme forstår vi godt, at du bedst har tid, når alt har lukket. Derfor gør vi vores for, at holde åbent til sent på dagen og hver lørdag. Faktisk har vi åbent helt til klokken 19 hver eneste torsdag.

Vi tillader os dog altid, at lukke salonen ned mindst én dag om ugen, nemlig søndag. Ligeledes holder vi lukket på almindelige helligdage.

Vi er rigtigt gode til at holde vores sociale medier opdateret på særlige åbningstider (helligdage, ferier, jul mm.). Derfor opfordrer vi dig til at følge os på Instagram og/eller Facebook hvis du ønsker at følge med.

Sådan booker du en tid hos os


Du kan booke din tid hos på flere måder.

  1. Book din tid her nederst i feltet
  2. Ring til os på +45 6441 4140
  3. Send en mail til info@hairbyme.dk
  4. Skriv til os på Facebook eller Instagram

Uanset hvilken mulighed du vælger, er det vigtigt, at du føler, at vi har registreret dig i vores bookingkalender. Det ville være super ærgeligt, at du kom forgæves fordi vi ikke har set din besked på fx de sociale medier. Vi forsøger naturligvis altid, at holde skarpt øje alle steder, men skulle din besked mod forventning blive overset, så kontakt os blot igen.

Book tid
Google Maps frisør HAIRbyme i Middelfart

Du finder os her


Du finder HAIRbyme i Middelfart. Her ligger vi i byens smukke gamle bydel, omgivet af små farverige byhuse på den brostensbelagt snoede lille gade Grønnegade. Nærmere bestemt er vores adresse:
Grønnegade 8, 5500 Middelfart.

Du kan parkere ved City Parkering 1 og spadsere den korte vej hen til os.

Vi glæder os til at se dig!

Find vej

Vores produktserier


Hos HAIRbyme fører vi nogle af Danmarks absolut førende frisørprodukter, såsom Kevin Murphy, Illumina, Elumen mfl. Vi er løbende på kurser og følger aktivt med i frisørbaserede trends – både ifht. produkter, men også klip. Vi stræber altid efter højeste kvalitet når det gælder produkter, ligesom vi altid søger at indkøbe så bæredygtigt og miljøvenligt som overhovedet muligt.

Produkter