Her finder du salonens

Åbningstider

Mandag09:0017:00
Tirsdag09:0017:00
Onsdag09:0017:00
Torsdag09:0019:00
Fredag09:0017:00
Lørdag08:0013:00
SøndagLukketLukket

Særlige åbningstider

Hos HAIRbyme forstår vi godt, at du bedst har tid, når alt har lukket. Derfor gør vi vores for, at holde åbent til sent på dagen og hver lørdag. Faktisk har vi åbent helt til klokken 19 hver eneste torsdag.

Vi tillader os dog altid, at lukke salonen ned mindst én dag om ugen, nemlig søndag. Ligeledes holder vi lukket på almindelige helligdage.

Følg med i vores åbningstider i julen, påsken, industriferien mm. ved at følge os på Facebook her:

Sådan booker du din tid

Når du vil booke en tid hos HAIRbyme, kan du gøre det på hele fire måder:

  1. Book din tid her nederst i feltet, eller
  2. Book din tid telefonisk. Ring på 6441410, eller
  3. Udfyld kontaktformularen under fanen ‘kontakt’, eller
  4. Skriv til os på Facebook eller Instagram.

Uanset hvilken mulighed du vælger, er det vigtigt, at du føler, at vi har registreret dig i vores bookingkalender. Det ville være super ærgeligt, at du kom forgæves fordi vi ikke har set din besked på fx de sociale medier. Vi forsøger naturligvis altid, at holde skarpt øje alle steder, men skulle din besked mod forventning blive overset, så kontakt os blot igen.

Book tid

Hvilke produkter fører i?

Hos HAIRbyme fører vi nogle af Danmarks absolut førende frisørprodukter, såsom Kevin Murphy, Illumina, Elumen mfl. Vi er løbende på kurser og følger aktivt med i frisørbaserede trends – både ifht. produkter, men også klip. Vi stræber altid efter højeste kvalitet når det gælder produkter, ligesom vi altid søger at indkøbe så bæredygtigt og miljøvenligt som overhovedet muligt.

Vores produkter

Her finder du os

Du finder Salon HAIRbyme i Middelfart. Her ligger vi i byens smukke gamle bydel, omgivet af små farverige byhuse på den brostensbelagt snoed lille gade Grønnegade. Nærmere bestemt er vores adresse: Grønnegade 8, 5500 Middelfart. Du kan parkere ved City Parkering 1 og spadsere den korte vej hen til os. Vi glæder os til at se dig!

Find vej