Tid til selvforkælelse?

Book en tid

Selvforkælelse er selvkærlighed – og det tager vi seriøst hos HAIRbyme. Vi ved, at du har en travl og stresset hverdag og derfor sætter vi en ære i, at give dig en behagelig og hyggelig oplevelse i salonen. Nyd roen og kammens lette masseren af din hovedbund i vores behagelige frisørsæder. Læs et magasin eller tag en god sludder med din behandler. Vi er her for dig og vi går altid de ekstra skridt der skal til, for at du nyder dit besøg hos os.

Book en tid

Sådan booker du din tid

Når du vil booke en tid hos HAIRbyme, kan du gøre det på hele fire måder:

  1. Book din tid øverst på denne side via linket, eller
  2. Book din tid telefonisk. Ring på +45 64 41 41 40, eller
  3. Udfyld kontaktformularen under fanen ‘kontakt’, eller
  4. Skriv til os på Facebook eller Instagram.

Uanset hvilken mulighed du vælger, er det vigtigt, at du føler, at vi har registreret dig i vores bookingkalender. Det ville være super ærgeligt, at du kom forgæves fordi vi ikke har set din besked på fx de sociale medier. Vi forsøger naturligvis altid, at holde skarpt øje alle steder, men skulle din besked mod forventning blive overset, så kontakt os blot igen.

Sådan bruger du Salonbook

Salonbook er et supersmart bookingsystem skabt til saloner. Klik på linket ovenfor og du sendes videre til platformen. Sørg for at vælge det sprog du ønsker inden du fortsætter. For at logge ind skal du udfylde felterne, som Salonbook ønsker. Kort tid efter modtager du en firecifret kode på din mobiltelefon, som du skal bruge til at logge ind med.

Tillykke du har nu din helt egen profil, som du kan bruge til, at booke og se dine frisøraftaler, samt ventelister. Du kan også oprette flere brugere direkte tilknyttet din konto, hvis du ønsker at bestille tid for fx dine øvrige familiemedlemmer.

Du kan også se vores fulde prisliste og dermed danne dig et overblik over, hvad dit næste besøg kommer til at koste.

Hvilke produkter fører i?

Hos HAIRbyme fører vi nogle af Danmarks absolut førende frisørprodukter, såsom Kevin Murphy, Illumina, Elumen mfl. Vi er løbende på kurser og følger aktivt med i frisørbaserede trends – både ifht. produkter, men også klip. Vi stræber altid efter højeste kvalitet når det gælder produkter, ligesom vi altid søger at indkøbe så bæredygtigt og miljøvenligt som overhovedet muligt.

Vores produkter

Her finder du os

Du finder Salon HAIRbyme i Middelfart. Her ligger vi i byens smukke gamle bydel, omgivet af små farverige byhuse på den brostensbelagt snoed lille gade Grønnegade. Nærmere bestemt er vores adresse: Grønnegade 8, 5500 Middelfart. Du kan parkere ved City Parkering 1 og spadsere den korte vej hen til os. Vi glæder os til at se dig!

Find vej