Få overblik over vores

Priser

Frisørverdenen er et dynamisk og trendbaseret fag og derfor udvides vores kompetencer hele tiden i takt med, at vi deltager i kurser, seminarer, messer og efteruddanner os. Vi har dog søgt, at samle et overblik over en række af de kerne-services, som er rodfæstet i frisørfagets tradition – services som vi i teamet er velkvalificerede og erfarne indenfor.

Dameklip

Vi forstår, at du er glad for dine lokker – lad os hjælpe dig med friske din frisure op eller lad os sammen finde en ny frisure der klæder dig.

Dameklip – 395,-

Dameklip inkl. vask – 430,-

Børneklip

Her i salonen er børn hjerteligt velkomne. Vi klipper selv de mindste og sætter gerne en sød frisure til festen på de små også.

Børneklip 0-5 år – 215,-

Børneklip 6-12 – 305,-

Herreklip

I denne salon er der plads til både drenge og mænd – Kig ind og få en klipning hos os. Vi vasker og styler også gerne.

Herreklip – 320,-

Herreklip inkl. vask – 335,-

Lille herreklip/maskine – 205,-

Permanent

Er du træt af fladt hår? Måske er en permanent noget for dig. Krøller skaber liv og vildskab i dit hår – Måske er det lige det du står og mangler?

Kort – 655,-

Mellemlangt – 770,-

Langt – 890,-

Vipper og bryn

En farvning af bryn og vipper kan gøre en stor forskel for dit ansigt! Bliv shinet op og få plukket de vildfarne hår i dine bryn så du skinner

Bryn farve – 65,-

Bryn ret – 125,

Vippefarve – 85,-

Bryn voks – 125,-

Glossing

Glossing er kommet for at blive. Denne skånsomme farvebehandling fjerner det gule fra afbleget hår eller pifter udgroningen op påny.

Kort – 295,-

Mellem – 350,-

Langt – 450,-

Helfarve

Hvad enten du er til balayage, ombre eller helfarve, så kan vi hjælpe – Vores farver er i højeste kvalitet og reflekterer solen, hvilket skaber de smukkeste resultater.

Kort – 575,-

Mellem – 720,-

Langt – 790,-

Refleks

Reflekser i håret er en god måde, at få solskinnet ind i din frisure. Vi kan fx lave ‘babyrefleks’ og give dit håret lille twist i toppen eller en flot balayage i længderne.

Kort – 590,-

Mellem – 740,-

Langt – 795,-

Ekstra langt – 900,-

Styling

Vi kan hjælpe dig med, at finde dit bedst jeg frem – Vi ved hvad der virker og kan guide dig til hvordan du selv gør derhjemme.

Vask & sæt – 240,-

Føn & sæt – 210,-

Vask – 55,-

Kur & hovedbundsmassage – 155,-

Makeup – fra 295,-

Håropsætning

Vi laver smukke håropsætninger til både konfirmation, bryllup og enhver anden festlig anledning – Få en prøveopsætning eller se vores galleri for inspiration.

Let opsætning 30 min – 460,-

Brudeopsætning – 795,-

Galla opsætning – 695,-

Konfirmationshår – 695,-