Mød HAIRbyme

Hyggeligste fynske salon


Her i salonen i Middelfart er der hjerterum og plads til dig og den du er. Vores team af dygtige frisører er allesammen veluddannede og skarpe på, hvilke behov du har som kunde, hvad enten du er kvinde, mand eller et lille barn. Vi byder dig velkommen i et friskt miljø, serverer en god kop the, kaffe eller kakao, mens du sætter dig til rette i frisørstolen. Vi er gæstfrie, smilende og gode til, at skabe oplevelser i salonen som får vores mange kunder til at komme igen og igen.

Der er en rar og imødekommende atmosfære her i de dejlige brostensbelagte gader nær vandet i Middelfart, hvor salonen ligger. Vi trækker denne dejlige fynske stemning helt ind i salonen og byder på en nordisk inspireret stil og smukke rammer, fantastiske produkter og ekstra selvforkælelse i vores dejlige havneby.

Og så tilbyder vi selvfølgelig også en masse ekstra-selvforkælelse; bryn, vipper, speciel styling, opsætninger eller hvad du går og drømmer om.

Vi har det dejligt sammen som kollegaer og det er også noget man kan mærke i frisørstolen. Det er i hvert fald hvad vi får at vide med store smil fra vores kunder. Læs mere om hvem vi er og hvem teamet består af her på denne side.

God læselyst!HAIRbyme salonen siden 2014


I november 2014 slog jeg for første gang dørene op hos salon HAIRbyme. Det var en livslang drøm der gik i opfyldelse og jeg har nydt hvert åndedrag som selvstændig siden. Hver dag glæder jeg mig over de mange fantastiske resultater, jeg skaber i samspil med mine tre dygtige og veluddannede ansatte Sanne, Emilia og Berit.

Jeg er uddannet frisør og stylist fra 2008. Jeg bestod frisøruddannelsen med ros og vil betegne mig selv som lidt af en ildsjæl, når det gælder at brænde for hår og for ‘den gode kundeoplevelse’. Siden jeg var barn har jeg ageret frisør for venner og familie, så for mig føles frisørfaget som en form for kald. Før jeg åbnede HAIRbyme var jeg som en del af min uddannelse i lære i Bogense og senere mange år i en anden salon i Middelfart. Det gav mig basis for, dels at lære frisørkunsten i dybden, men samtidigt vinger til selv at ville prøve at flyve. Det gør jeg nu hver dag i min egen salon.

Kom og sig hej.
Jeg glæder mig til at se dig.

– Lotte Fuglsbæk