Mød teamet

Om os

Her i salonen i Middelfart er der hjerterum og en god atmosfære. Vores team af dygtige frisører er allesammen veluddannede og skarpe på, hvilke behov du har som kunde. Vi byder dig velkommen i et friskt miljø, serverer en god kop the, kaffe eller kakao, mens du sætter dig til rette i frisørstolen. Vi er gæstfrie, smilende og gode til, at skabe oplevelser i salonen som får vores mange kunder til at komme igen og igen.

Hej &Velkommen

I november 2014 slog jeg for første gang dørene op hos salon HAIRbyme. Det var en livslang drøm der gik i opfyldelse og jeg har nydt hvert åndedrag som selvstændig siden. Hver dag glæder jeg mig over de mange fantastiske resultater jeg skaber i samspil med mine tre dygtige og veluddannede ansatte Sanne, Kristine og Berit. Der er en rar og imødekommende atmosfære i salonen. Vi har det godt sammen som kollegaer og oplever hver dag, at vi får store smil fra vores mange kunder. Derfor vil jeg gerne invitere dig indenfor til lidt selvforkælelse hvad enten du ønsker en opfriskning af din frisure, en smuk håropsætning til festen eller den helt store makeover. Bestil tid eller kom blot forbi til en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Indhaver, Lotte Fuglsbæk

HAIRbyme salon i Middelfart
Frisør Middelfart - Indehaver Lotte Fuglsbæk

Lotte Fuglsbæk

Hej.

Jeg er uddannet frisør og stylist fra 2008. Jeg bestod frisøruddannelsen med ros og vil betegne mig selv som lidt af en ildsjæl, når det gælder at brænde for hår og for ‘den gode kundeoplevelse’. Siden jeg var barn har jeg ageret frisør for venner og familie, så for mig føles frisørfaget som en form for kald. Før jeg åbnede HAIRbyme var jeg som en del af min uddannelse i lære i Bogense og senere mange år i en anden salon i Middelfart. Det gav mig basis for, dels at lære frisørkunsten i dybden, men samtidigt vinger til selv at ville prøve at flyve. Det gør jeg nu hver dag i min egen salon.

Kom og sig hej. Jeg glæder mig til at se dig.

– Lotte

Berit Alnor

Hej

Jeg er oprindeligt fra Aarhus hvor jeg også er uddannet frisør og har nu fundet vejen til Fyn. Jeg startede i salon HAIRbyme i slutningen af 2018 og det er jeg super glad for. Vi har et godt sammenhold og der bliver grint og hygget i salonen hver eneste dag. Jeg er en passioneret frisør – både kreativ og omhyggelig.

– Berit

Hairbyme- frisør fyn
Sanne Sørensen - frisør hos Hairbyme Middelfart

Sanne Sørensen

Hej derude

Jeg hedder Sanne og jeg blev færdig som frisør tilbage i 2005. Siden da har jeg elsket min daglige gang i salonen og at forvandle vores glade kunders hår. Jeg er sådan én der følger skarpt med i de nyeste trends og jeg elsker når der skal ske noget spændende. Mange betegner mig som kreativ og det er nok fordi jeg altid er frisk på lidt nyt hår. Jeg glæder mig til at se dig og høre hvad du går og drømmer om.

Vi ses hos HAIRbyme

– Sanne

Emilia skrarup hummelgaard

Hej

Jeg hedder Emilia og jeg er uddannet frisør med udmærkelsen ‘ros’. Jeg har tidligere haft min daglige gang i Nyborg i en salon og nu skulle der ske noget spændende nyt. Derfor er jeg så glad for, at blive budt velkommen hos HAIRbyme og jeg glæder mig sådan til at begynde i denne skønne salon, samt at blive en del af dette skønne team.

Jeg ser frem til at byde Middelfarts glade borgere velkommen i stolen til lidt selvforkælelse og fantastisk hår.

– Emilia

Emilia HAIRbyme Frisør i Middelfart