Salon HAIRbyme

Kontakt os


Kære kunde.
Du finder Salon HAIRbyme på adressen:

Grønnegade 8, 5500 Middelfart.

Hvis du har spørgsmål, brug for vejledning eller for at bestille din næste tid hos os, er du altid velkommen til, at kontakte os på:

Tlf.: +45 64 41 41 40 / info@hairbyme.dk

Du kan også bestille din tid direkte her:

Book tid

Sådan booker du en tid
hos Salon HAIRbyme


Når du vil booke en tid hos HAIRbyme, kan du gøre det på hele fire måder:

  1. Book din tid via Salonbook
  2. Book din tid på tlf +45 6441 410
  3. Send os en email på info@hairbyme
  4. Eller skriv til os på Facebook eller Instagram

Uanset hvilken mulighed du vælger, er det vigtigt, at du føler, at vi har registreret dig i vores bookingkalender. Det ville være super ærgeligt, at du kom forgæves fordi vi ikke har set din besked på fx de sociale medier. Vi forsøger naturligvis altid, at holde skarpt øje alle steder, men skulle din besked mod forventning blive overset, så kontakt os blot igen.Sådan bruger du Salonbook


Salonbook er et supersmart bookingsystem skabt til saloner. Klik på linket øverst på denne side (‘Bestil tid’) og du sendes videre til platformen. Sørg for at vælge det sprog du ønsker inden du fortsætter. For at logge ind skal du udfylde felterne, som Salonbook ønsker. Kort tid efter modtager du en firecifret kode på din mobiltelefon, som du skal bruge til at logge ind med.

Tillykke du har nu din helt egen profil, som du kan bruge til, at booke og se dine frisøraftaler, samt ventelister. Du kan også oprette flere brugere direkte tilknyttet din konto, hvis du ønsker at bestille tid for fx dine øvrige familiemedlemmer.

Du kan også se vores fulde prisliste og dermed danne dig et overblik over, hvad dit næste besøg kommer til at koste.


Du finder os her